LIVRAREA PRODUSELOR

Produsele comandate pe www.textilia.ro vor fi livrate prin intermediului unui serviciu de curierat. Produsele vor fi livrate la adresa specificată de d-voastră, pe teritoriul țării.

Toate produsele comandate, vor fi împachetate corespunzător în vederea păstrării calității acestora pe parcursul transportului.

COSTUL TRANSPORTULUI

Pentru comenzile plasate pe www.textilia.ro se va percepe un cost de transport în funcție de opțiunea de plata ales, și de valoarea comenzii.

Aceste costuri sunt următoarele:

  • Curier, Livrare in 2-3 zile, 15,99 RON.
  • easybox - Livrare in locker Sameday - Livrare in 2-3 zile, 13,99 RON.
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 300 lei, in orice localitate din tara;

 GARANȚIE ȘI RETUR

Toate produsele comercializate pe site-ul www.textilia.ro se bucură de garanția legală de conformitate, oferită de producător. În cazul în care produsele achiziționate nu sunt conforme, aveți dreptul de a solicita vânzătorului să aducă produsul la conformitate prin reparare, înlocuire sau rezoluțiunea contractului privimd produsul neconform, în condițiile prevăzute de Legea nr.449/2003

 

Pentru produsele Textilia, puteți vizualiza și descărca certificatul de garanție aici

 

Produsele achiziționate pe site-ul www.textilia.ro se pot returna în termen de 30 zile calendaristice de la primire, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Aceste produse trebuie să fie în ambalajul original și în aceeași stare în care au fost recepționate. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, prin același serviciu de transport cu care s-a făcut expediția. Nu se acceptă pentru returnare produse care prezintă modificări fizice, zgărieturi, murdărie, rupturi, etc.