Povestea Noastră

Textilia a apărut din dorința noastră de a le oferi tuturor oamenilor acces la articole de calitate, fiind un concept care îndeamnă către întoarcerea la origini și regăsirea plăcerii de a trăi cu adevărat. Povestea noastră începe în anul 2015, atunci când am descoperit frumusețea fără asemănare a tot ceea ce înseamnă lână de calitate, în cadrul unui proiect social unic. Am descoperit în peregrinările noastre numeroase modalități de prelucrare a lânii, astfel încât aceasta să se dezvăluie în toată splendoarea ei și am vizitat o serie de mici ateliere populare în care meșterii locali își dovedeau măiestria producând obiecte fără egal pentru casă.

Astfel, am luat contact cu tot ceea ce înseamnă natural, iar proiectul nostru a căpătat o nouă perspectivă: aceea de a readuce în casele oamenilor materialele de calitate, rezistente și care să încălzească trupul și sufletul. Lâna, atât de apreciată de către locuitorii zonelor rurale din întreaga lume, nu doar din România, este prelucrată numai de către producători care sunt certificați Woolmark, ceea ce înseamnă că orice cuvertură de pat sau pătură lână este 100% confecționată din materiale de calitate superioară, în centre autorizate și prin metode controlate.

Descoperă plăcerea de a dormi acoperit/ă de o pătură de lână de calitate, călduroasă și care se pliază pe forma corpului, protejându-l și oferindu-ți cele mai plăcute vise.

Redescoperă atingerea catifelată a lânii de calitate și oferă-ți bucuria de a redeveni copil! Joacă-te alături de ai tăi copii și retrăiește-ți amintirile, bucurându-te de tot ceea ce înseamnă viață! Toate acestea le-am simțit și noi, de fiecare dată când ne-am învelit cu prima pătură din lână merinos 100%. Așa am înțeles că misiunea noastră este de a le oferi tuturor o mică părticică din fericirea pe care am experimentat-o noi!

Pentru că lâna naturală este un material care izolează foarte bine, dar oferă, în același timp, un nivel ridicat de respirabilitate a pielii, am încercat o mulțime de pături realizate din diverse combinații de lână merinos, cașmir, lână de alpaca sau lână de cămilă. Materialele utilizate pentru confecționarea fiecărei astfel de articol pentru casă oferă atingeri ca de catifea, delicate și care contribuie la protejarea pielii. În plus, atunci când foloseșți o pătură de lână sau o cuvertură de pat, realizată dintr-un astfel de material o să beneficiezi și de un articol pentru casă ta care:

  • Are proprietăți antialergice;
  • Are capacitate sporită de auto-curățare;
  • Are proprietăți anti-bacteriene;
  • Are unul dintre cele mai ridicate niveluri de rezistență împotriva murdăririi;
  • Are capacitatea de a înfrumuseța și de a oferi plus valoare unei încăperi.

Așa a apărut ideea companiei Textilia, pentru că am înțeles că lâna înseamnă emoții, trăiri sufleteșți deosebite, gânduri nerostite, căldură trupească și sufletească, speranțe, amintiri, visuri și mai presus de toate înseamnă viață!

Misiunea Noastră

Prin intermediul proiectului nostru ne dorim să aducem în casele românilor și în orice colț al lumii o parte din spiritul articolelor realizate din surse regenerabile, naturale. În momentul în care ai comandat o pătură lână vei beneficia de calitate garantată de certificarea Woolmark a producătorului, de o compoziție originală și de durabil. Calitatea superioară a materialelor folosite face ca orice cuvertură de pat să fie un obiect delicat, care te va uimi prin proprietățile sale, contrazicând total ceea ce știai, până acum, despre lână.

Atunci când este prelucrată corespunzător, lâna se transformă complet și-ți oferă ceea ce are ea mai de preț: delicatețea! Nu mai este aspră, așa cum ți se părea până nu demult, ci este un articol pentru casă care îți va oferi maximul de confort și va contribui la înfrumusețarea locuinței tale. Colaborăm numai cu producători atestați, a căror măiestrie este dovedită prin produsele realizate până în prezent și care pot fi achiziționate prin intermediul companiei noastre. Textilia este proiectul care continuă visul nostru de a le oferi oamenilor o parte din tot ceea ce înseamnă tradiție la nivel global, oferindu-ți în același timp și posibilitatea de a descoperi cât de extraordinară este combinația între clasic și modern!

Produsele Noastre

Experiența dobândită în cadrul proiectului social pe care l-am început în zona comunităților rurale din întreaga lume ne-a permis să intrăm în contact cu o serie de producători locali care au fost de acord să colaboreze cu noi în regim de exclusivitate. De aceea, toate produsele pe care o să le descoperi la noi sunt 100% originale, confecționate din materiale naturale, din 100% lână și acoperă o varietate de categorii, de la paturi, plăpumi, perne și până la cuverturi.

Înainte de a ne decide să oferim pe scară largă aceste produse din lână le-am testat personal, așa că, la această acțiune a participat și copilul nostru în vârstă de 8 ani. Rezultatul? Pătura de lână este unul dintre accesoriile pentru casă de care nu se mai desparte, lăudându-i întotdeauna moliciunea și delicatețea cu care îl înconjoară de fiecare dată. Cât despre noi ce să mai spunem? Părerea noastră despre lână și efectele beneficie pe care le are pentru casă este reflectată de acest proiect și țelul pe care ni l-am propus: să transformăm Textilia într-un brand!

Povestea noastră poate deveni povestea tuturor, pentru că Textilia este un concept dedicat fiecăruia dintre voi! Cu toții ne dorim să avem în casele noastră obiecte de calitate, care să ne ofere confort și relaxare, ori de câte ori le utilizăm. Așa că, bucură-te și tu de articolele din lână, confecționate în mod original și exclusiv pentru satisfacția și confortul tău și al familiei tale. Descoperă plăcerea de a deține produse de calitate superioară, din lână 100% naturală, care o să-ți ofere bucuria de trăi și care-ți vor înfrumuseța casa!

Îți mulțumim că ai ales Textilia și că ești unul dintre cei care spun povestea noastră mai departe!