Protectie saltea lana merinos, gri

TextiliaWool
36990 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
TextiliaWool
Dimensiune: 90x200 cm
Cod produs - SKU 6427191003988
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Protecția de saltea din lână merinos este alegerea perfectă pentru a-ți proteja salteaua și pentru a-ți oferi un somn confortabil și odihnitor. Cu o culoare elegantă de gri, această protecție se va potrivi armonios în orice dormitor.

Datorită elasticului inserat în colțuri, fixarea pe saltea este simplă și eficientă. Elasticul asigură o prindere fermă, prevenind alunecarea protecției în timpul somnului și menținând-o în poziție optimă.

Protecția de saltea este formată din două straturi, oferindu-ți un nivel superior de confort. Primul strat constă într-o țesătură din lână merinos de înaltă calitate, cu o densitate de 600 g/mp. Acest strat de lână merinos este cunoscut pentru proprietățile sale termoregulatoare, care ajută la menținerea unei temperaturi confortabile pe tot parcursul nopții. Lâna merinos este, de asemenea, hipoalergenică și respinge natural umezeala, ajutând la prevenirea formării acarienilor și a bacteriilor.

Al doilea strat al protecției este realizat dintr-un material suport de înaltă calitate, confecționat din bumbac. Acest strat adaugă durabilitate și stabilitate protecției, asigurându-se că aceasta rămâne în condiție excelentă de-a lungul timpului.

Protecția saltelei din lână merinos este ușor de întreținut, putând fi spălată în mașina de spălat la o temperatură potrivită. Aceasta este concepută pentru a se potrivi pe majoritatea saltelelor obișnuite și este disponibilă în diverse dimensiuni.

Indiferent de anotimp, protecția saltelei din lână merinos te va învălui într-un strat confortabil, oferindu-ți o senzație plăcută și protecție adăugată pentru salteaua ta. Asigură-te că te bucuri de un somn odihnitor și revigorant cu ajutorul acestei protecții de saltea inovatoare și de înaltă calitate.

Detalii

SKU
6427191003988
Brand
Culoare
Gri
Material
Lana merinos 100%
Recomandari de intretinere
Mod de întreținere: Lâna naturală are calitatea de antimurdărie. Murdăria nu poate pătrunde în fibrele de lână, datorită lanolinei. Praful dintre fibre se poate elimina foarte ușor, prin scuturarea produsului. Pentru a readuce prospețimea inițială este suficient scuturarea și aerisirea produsului într-un loc răcoros și ferit de soare. Prin urmare nu se recomandă spălarea produselor de lână foarte des. Este recomandat curățarea produsului în curățătorii profesionale. În cazul în care doriți curățarea acasă, vă rugăm să aveți în vedere și să respectați instrucțiunile de mai jos. Spălare manuală: La acest produs este ideală spălarea manuală, la temperatura maximă recomandată de 30 °C . În timpul clătirii trebuie să reduceți treptat temperatura apei pentru a preveni scurtarea și deformarea. Ulterior este suficient să stoarceți delicat și să uscați în poziție orizontală pentru a preveni alungirea materialului. Spălare în mașina de spălat: Recomandăm spălarea exclusiv cu programul pentru lână care spală delicat. Utilizați numai detergenții delicați pentru lână atât la spălare manuală cât și la cea automată. Uscare: Nu uscați produsul aproape de sursele de căldură. În cazul în care sursele de căldură depășesc temperatura de 30 °C, (ceea ce se întâmplă de obicei) și apa din haine trece de 30 °C, produsul se va deteriora la fel ca și în cazul spălării inadecvate. Nu utilizați balsam de rufe! Atenție! Spălarea în apă caldă (peste 30 °C) și spălarea în mașina de spălat la program lung, va deteriora produsul care se poate astfel scămoșa și micșora. Nu se iau în considerare reclamațiile pentru defecțiuni apărute ca urmare a nerespectării instrucțiunilor de mai sus.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza o recenzie