Protectie saltea lana merinos, alb

TextiliaWool
34990 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
TextiliaWool
Dimensiune: 90x200 cm
Cod produs - SKU 6427191004015
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Protecția de saltea din lână de merinos reprezintă o alegere excelentă pentru a-ți proteja salteaua și pentru a beneficia de un somn odihnitor și confortabil. Această protecție de saltea este confecționată din lână merinos 100% naturală și bumbac, oferindu-ți astfel beneficiile ambelor materiale într-un singur produs.

Culoarea naturală a acestei protecții de saltea îi conferă un aspect elegant și se potrivește perfect în orice decor. Elasticul special amplasat în colțurile protecției de saltea asigură o fixare fermă și sigură, evitând alunecarea sau deplasarea acesteia în timpul utilizării.

Protecția de saltea are două straturi distincte. Primul strat constă într-o țesătură din lână de merinos fină și moale, ce oferă o izolație termică excelentă și menține o temperatură constantă și confortabilă pe timpul nopții. Lâna de merinos este cunoscută pentru proprietățile sale de reglare a umidității și de respirabilitate, astfel că vei beneficia de un mediu de somn curat și proaspăt.

Cel de-al doilea strat este reprezentat de un material suport realizat din bumbac de înaltă calitate. Acest strat asigură protecția saltelei împotriva petelor, prafului și alergenilor, păstrându-ți salteaua curată și în condiții optime de igienă. De asemenea, bumbacul este un material natural, moale și plăcut la atingere, asigurându-ți un confort sporit în timpul somnului.

Protecția de saltea din lână de merinos cu elastic în colțuri și două straturi este ușor de întreținut, fiind recomandat să fie spălată conform instrucțiunilor de pe etichetă. Acest produs este conceput pentru a se potrivi pe majoritatea tipurilor de saltele și este ideal atât pentru uz casnic, cât și pentru mediul hotelier sau pentru călătorii.

Investește în calitatea somnului tău și protejează-ți salteaua cu ajutorul acestei protecții din lână de merinos și bumbac. Bucură-te de o senzație deosebită de confort și igienă în timpul somnului, iar salteaua ta va rămâne protejată și în stare impecabilă pe termen lung.

Detalii

SKU
6427191004015
Brand
Culoare
Alb
Material
Lana merinos 100%
Recomandari de intretinere
Mod de întreținere: Lâna naturală are calitatea de antimurdărie. Murdăria nu poate pătrunde în fibrele de lână, datorită lanolinei. Praful dintre fibre se poate elimina foarte ușor, prin scuturarea produsului. Pentru a readuce prospețimea inițială este suficient scuturarea și aerisirea produsului într-un loc răcoros și ferit de soare. Prin urmare nu se recomandă spălarea produselor de lână foarte des. Este recomandat curățarea produsului în curățătorii profesionale. În cazul în care doriți curățarea acasă, vă rugăm să aveți în vedere și să respectați instrucțiunile de mai jos. Spălare manuală: La acest produs este ideală spălarea manuală, la temperatura maximă recomandată de 30 °C . În timpul clătirii trebuie să reduceți treptat temperatura apei pentru a preveni scurtarea și deformarea. Ulterior este suficient să stoarceți delicat și să uscați în poziție orizontală pentru a preveni alungirea materialului. Spălare în mașina de spălat: Recomandăm spălarea exclusiv cu programul pentru lână care spală delicat. Utilizați numai detergenții delicați pentru lână atât la spălare manuală cât și la cea automată. Uscare: Nu uscați produsul aproape de sursele de căldură. În cazul în care sursele de căldură depășesc temperatura de 30 °C, (ceea ce se întâmplă de obicei) și apa din haine trece de 30 °C, produsul se va deteriora la fel ca și în cazul spălării inadecvate. Nu utilizați balsam de rufe! Atenție! Spălarea în apă caldă (peste 30 °C) și spălarea în mașina de spălat la program lung, va deteriora produsul care se poate astfel scămoșa și micșora. Nu se iau în considerare reclamațiile pentru defecțiuni apărute ca urmare a nerespectării instrucțiunilor de mai sus.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza o recenzie

Produse recomandate