Protectie saltea lana camel/merinos, maro

TextiliaWool
33990 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
TextiliaWool
Dimensiune: 90x200 cm
Cod produs - SKU 6427191008044
Disponibil in 5-7 zile de la comanda

Descriere

Protecția pentru saltea din lână camel/merinos în culoarea maro este un produs inovator și de înaltă calitate, conceput pentru a oferi o protecție superioară și un confort sporit în timpul somnului. Această protecție pentru saltea este fabricată din lână camel și merinos, două fibre naturale de cea mai înaltă calitate, cunoscute pentru proprietățile lor excepționale.

Unul dintre aspectele distincte ale acestei protecții pentru saltea este elasticul plasat în colțuri, care asigură o fixare mai bună pe saltea și previne alunecarea sau formarea de cute nedorite. Astfel, protecția rămâne fermă pe saltea în timpul utilizării, fără a compromite confortul sau calitatea somnului.

Un alt aspect important este faptul că această protecție pentru saltea este realizată dintr-un singur strat de lână, fără a avea un strat suport suplimentar. Aceasta înseamnă că beneficiați de toate proprietățile naturale ale lânii camel și merinos, fără a adăuga un material artificial între saltea și corpul dumneavoastră. Acest lucru permite o ventilare și o termoreglare superioară, deoarece lâna permite circulația aerului și menține temperatura corpului la un nivel optim în timpul somnului.

Protecția saltelei din lână camel/merinos în culoarea maro nu numai că protejează salteaua de uzură și murdărie, ci oferă și o senzație moale și plăcută la atingere. Lâna camel și merinos sunt fibre fine și netede, care oferă o senzație luxuriantă și delicată pe piele.

Cu această protecție pentru saltea, veți beneficia de un somn odihnitor și confortabil în fiecare noapte, având încredere că salteaua dvs. este protejată și menținută într-o stare optimă. Alegeți protecția pentru saltea din lână camel/merinos în culoarea maro și bucurați-vă de un somn de calitate superioară și de un confort excepțional.

Detalii

SKU
6427191008044
Brand
Culoare
Maro
Material
Lana camila/merinos
Recomandari de intretinere
Mod de întreținere: Lâna naturală are calitatea de antimurdărie. Murdăria nu poate pătrunde în fibrele de lână, datorită lanolinei. Praful dintre fibre se poate elimina foarte ușor, prin scuturarea produsului. Pentru a readuce prospețimea inițială este suficient scuturarea și aerisirea produsului într-un loc răcoros și ferit de soare. Prin urmare nu se recomandă spălarea produselor de lână foarte des. Este recomandat curățarea produsului în curățătorii profesionale. În cazul în care doriți curățarea acasă, vă rugăm să aveți în vedere și să respectați instrucțiunile de mai jos. Spălare manuală: La acest produs este ideală spălarea manuală, la temperatura maximă recomandată de 30 °C . În timpul clătirii trebuie să reduceți treptat temperatura apei pentru a preveni scurtarea și deformarea. Ulterior este suficient să stoarceți delicat și să uscați în poziție orizontală pentru a preveni alungirea materialului. Spălare în mașina de spălat: Recomandăm spălarea exclusiv cu programul pentru lână care spală delicat. Utilizați numai detergenții delicați pentru lână atât la spălare manuală cât și la cea automată. Uscare: Nu uscați produsul aproape de sursele de căldură. În cazul în care sursele de căldură depășesc temperatura de 30 °C, (ceea ce se întâmplă de obicei) și apa din haine trece de 30 °C, produsul se va deteriora la fel ca și în cazul spălării inadecvate. Nu utilizați balsam de rufe! Atenție! Spălarea în apă caldă (peste 30 °C) și spălarea în mașina de spălat la program lung, va deteriora produsul care se poate astfel scămoșa și micșora. Nu se iau în considerare reclamațiile pentru defecțiuni apărute ca urmare a nerespectării instrucțiunilor de mai sus.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza o recenzie