Protectie saltea lana alpaca/merinos, gri

TextiliaWool
41990 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
TextiliaWool
Dimensiune: 90x200 cm
Cod produs - SKU 6427191006187
Disponibil in 5-7 zile de la comanda

Descriere

Protecția de saltea din lână de alpaca/merinos cu elastic în colțuri este un produs de înaltă calitate, conceput pentru a-ți oferi o experiență de somn confortabilă și protejată. Cu o nuanță elegantă de gri, acest produs adaugă un aspect sofisticat și modern oricărei camere.

Construcția produsului constă în două straturi distincte, fiecare având rolul său specific. Primul strat constă într-un material suport realizat din fibre de bambus. Acest material aduce multiple beneficii, fiind cunoscut pentru proprietățile sale de respirabilitate și absorbție a umidității. Fibrele de bambus permit circulația aerului și evaporarea eficientă a transpirației, menținând salteaua uscată și proaspătă în timpul somnului.

Al doilea strat este reprezentat de țesătura din lână de alpaca/merinos, care este atașată de materialul suport din fibre de bambus. Lâna de alpaca și merinos sunt cunoscute pentru proprietățile lor termoregulatoare, fiind capabile să mențină o temperatură optimă în timpul somnului. Această protecție de saltea oferă un nivel suplimentar de confort, asigurând o izolație termică adecvată în sezoanele reci și o ventilație optimă în sezoanele calde.

Elasticul amplasat în colțurile protecției de saltea asigură o fixare sigură și ușoară pe orice tip de saltea. Acest detaliu practic asigură protecția saltelei și înpiedică alunecarea și menține protecția în poziția inițială, indiferent de mișcările făcute în timpul somnului.

Protecția de saltea din lână de alpaca/merinos cu elastic în colțuri și 2 straturi reprezintă o alegere ideală pentru oricine caută să îmbunătățească calitatea somnului și să protejeze salteaua de uzură și deteriorare. Cu această protecție, vei beneficia de un somn odihnitor, de un mediu igienic și de o saltea durabilă, menținându-ți investiția într-o stare excelentă pe termen lung.

Detalii

SKU
6427191006187
Brand
Culoare
Gri
Material
Lana alpaca/merinos
Recomandari de intretinere
Mod de întreținere: Lâna naturală are calitatea de antimurdărie. Murdăria nu poate pătrunde în fibrele de lână, datorită lanolinei. Praful dintre fibre se poate elimina foarte ușor, prin scuturarea produsului. Pentru a readuce prospețimea inițială este suficient scuturarea și aerisirea produsului într-un loc răcoros și ferit de soare. Prin urmare nu se recomandă spălarea produselor de lână foarte des. Este recomandat curățarea produsului în curățătorii profesionale. În cazul în care doriți curățarea acasă, vă rugăm să aveți în vedere și să respectați instrucțiunile de mai jos. Spălare manuală: La acest produs este ideală spălarea manuală, la temperatura maximă recomandată de 30 °C . În timpul clătirii trebuie să reduceți treptat temperatura apei pentru a preveni scurtarea și deformarea. Ulterior este suficient să stoarceți delicat și să uscați în poziție orizontală pentru a preveni alungirea materialului. Spălare în mașina de spălat: Recomandăm spălarea exclusiv cu programul pentru lână care spală delicat. Utilizați numai detergenții delicați pentru lână atât la spălare manuală cât și la cea automată. Uscare: Nu uscați produsul aproape de sursele de căldură. În cazul în care sursele de căldură depășesc temperatura de 30 °C, (ceea ce se întâmplă de obicei) și apa din haine trece de 30 °C, produsul se va deteriora la fel ca și în cazul spălării inadecvate. Nu utilizați balsam de rufe! Atenție! Spălarea în apă caldă (peste 30 °C) și spălarea în mașina de spălat la program lung, va deteriora produsul care se poate astfel scămoșa și micșora. Nu se iau în considerare reclamațiile pentru defecțiuni apărute ca urmare a nerespectării instrucțiunilor de mai sus.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza o recenzie