Patura lana merinos, gri

33990 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Dimensiune
Disponibil in stoc

Descriere

Patura lana merinos, gri

Pătură realizată din lână merinos australian 100% naturală, cu certificare internațională Woolmark. Cu o densitate de 600g/mp și o grosime mare, este ideală pentru zilele de iarnă. Culoarea gri nu se demodează niciodată și se potrivește oricărui tip de spațiu interior.

Incredibil de plăcută la atingere și practică, pătura din lână merinos de culoare gri este alegerea perfectă pentru oricine își dorește o iarnă ușoară. În afară de proprietățile sale izolatoare și de protecție termică, lâna are o structură vălurită ceea ce înseamnă că poți spune adio senzației neplăcute de mâncărime la contactul direct cu pielea. Lâna merinos este foarte confortabilă și nu provoacă iritații și alergii. O poți folosi cu încredere ca și cuvertură, mai ales că datorită culorii gri poate fi asortată cu orice.

Pătură realizată din lână merinos australian 100% naturală, cu certificare internațională Woolmark. Cu o densitate de 600 g/mp și o grosime mare, este ideală pentru zilele de iarnă. Culoarea gri nu se demodează niciodată și se potrivește oricărui tip de spațiu interior.

Pentru că la fabricarea produselor noastre se utilizează lână naturală ce poate avea un ușor miros specific, vă recomandăm să aerisiți produsul înainte de utilizare.

Detalii

Culoare
Gri
Material
Lana merinos 100%
Recomandari de intretinere

Spalare manuala:

La acest produs este ideala spalarea manuala, la temperatura maxima recomandata de 30 °C . In timpul clatirii trebuie sa reduceti treptat temperatura apei pentru a preveni scurtarea si deformarea. Ulterior este suficient sa stoarceti delicat si sa uscati in pozitie orizontala pentru a preveni alungirea materialului.

Spalare in masina de spalat:

Recomandam spalarea exclusiv cu programul pentru lana care spala delicat. Utilizati numai detergentii delicati pentru lana atat la spalare manuala cat si la cea automata.

Uscare:

Nu uscati produsul aproape de sursele de caldura. In cazul in care sursele de caldura depasesc temperatura de 30 °C, (ceea ce se intampla de obicei) si apa din haine trece de 30 °C, produsul se va deteriora la fel ca si in cazul spalarii inadecvate.

Nu utilizati balsam de rufe!

Atentie!

Spalarea in apa calda (peste 30 °C) si spalarea in masina de spalat la program lung, va deteriora produsul care se poate astfel scamosa si micsora. Nu se iau in considerare reclamatiile pentru defectiuni aparute ca urmare a nerespectarii instructiunilor de mai sus.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza o recenzie