Patura dubla lana merinos, Greca

TextiliaWool
71990 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
TextiliaWool
Dimensiune: 140x200 cm
Cod produs - SKU 6427191005326
Disponibil in 10-15 zile lucratoare de la comanda

Descriere

Pătură realizată din straturi de țesătură din lână merinos australian, 100% naturală cu certificare internațională Woolmark. Are un aspect neted, o grosime medie și este de culoare bej deschis, cu model grafic maro. Pătura poate avea întrebuințare dublă: cuvertură sau pentru învelit.

Cu pătura dublă de lână merinos, Greca, vei avea parte de căldură și de un somn sănătos. Lâna reglează temperatura corpului, menținând o temperatură constantă și poate contribui la ameliorarea unor afecțiuni precum: afecțiuni articulare, contracții musculare, afecțiuni vasculare sau tulburări de termoreglare. Datorită lânii merinos, nu mai trebuie să-ți faci griji pentru toate acestea. Pătura este plăcută la atingere și are imprimată un model grafic ce îi oferă un aer modern. Este cu siguranță o piesă esențială ce îți va întregi dormitorul!

Pătură realizată din straturi de țesătură din lână merinos australian, 100% naturală cu certificare internațională Woolmark. Are un aspect neted, o grosime medie și este de culoare bej deschis, cu model grafic maro. Pătura poate avea întrebuințare dublă: cuvertură sau pentru învelit.

Pentru că la fabricarea produselor noastre se utilizează lână naturală ce poate avea un ușor miros specific, vă recomandăm să aerisiți produsul înainte de utilizare.

Detalii

SKU
6427191005326
Brand
Culoare
Bej/Maro
Material
Lana merinos 100%
Recomandari de intretinere
Mod de întreținere: Lâna naturală are calitatea de antimurdărie. Murdăria nu poate pătrunde în fibrele de lână, datorită lanolinei. Praful dintre fibre se poate elimina foarte ușor, prin scuturarea produsului. Pentru a readuce prospețimea inițială este suficient scuturarea și aerisirea produsului într-un loc răcoros și ferit de soare. Prin urmare nu se recomandă spălarea produselor de lână foarte des. Este recomandat curățarea produsului în curățătorii profesionale. În cazul în care doriți curățarea acasă, vă rugăm să aveți în vedere și să respectați instrucțiunile de mai jos. Spălare manuală: La acest produs este ideală spălarea manuală, la temperatura maximă recomandată de 30 °C . În timpul clătirii trebuie să reduceți treptat temperatura apei pentru a preveni scurtarea și deformarea. Ulterior este suficient să stoarceți delicat și să uscați în poziție orizontală pentru a preveni alungirea materialului. Spălare în mașina de spălat: Recomandăm spălarea exclusiv cu programul pentru lână care spală delicat. Utilizați numai detergenții delicați pentru lână atât la spălare manuală cât și la cea automată. Uscare: Nu uscați produsul aproape de sursele de căldură. În cazul în care sursele de căldură depășesc temperatura de 30 °C, (ceea ce se întâmplă de obicei) și apa din haine trece de 30 °C, produsul se va deteriora la fel ca și în cazul spălării inadecvate. Nu utilizați balsam de rufe! Atenție! Spălarea în apă caldă (peste 30 °C) și spălarea în mașina de spălat la program lung, va deteriora produsul care se poate astfel scămoșa și micșora. Nu se iau în considerare reclamațiile pentru defecțiuni apărute ca urmare a nerespectării instrucțiunilor de mai sus.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza o recenzie