Patura dubla lana alpaca/merinos gri

TextiliaWool
78990 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
TextiliaWool
Dimensiune: 140x200 cm
Cod produs - SKU 6427191006170
Disponibil in 7-10 zile de la comanda

Descriere

Pătura dublă lână alpaca/merinos gri este un produs de înaltă calitate, conceput pentru a oferi confort și căldură în timpul sezonului rece. Această pătură este realizată dintr-o combinație excepțională de lână naturală de alpaca și merinos, oferindu-ți astfel avantajele ambelor fibre.

Lâna de alpaca este cunoscută pentru proprietățile sale izolante superioare, menținând temperatura corpului într-un interval confortabil. Ea are capacitatea de a te menține cald în timpul iernii și de a te răcori în sezonul cald, ajustându-se în mod inteligent la nevoile tale.

Lâna de merinos este recunoscută pentru finețea și delicatețea sa, oferindu-ți o senzație plăcută și delicată la atingere. Această fibră naturală este respirabilă și reglează umiditatea, ajutându-te să te simți confortabil și uscat în orice moment.

Această pătură are o densitate de 1040 g/mp, ceea ce o face suficient de groasă pentru a oferi o izolație eficientă împotriva frigului, dar totodată ușoară și plăcută la atingere.

Pătura dublă lână alpaca/merinos gri este disponibilă în mai multe dimensiuni, astfel încât să poți alege cea potrivită pentru nevoile tale personale sau pentru a o împărți cu cei dragi. Indiferent dacă o utilizezi pe pat, canapea sau în timpul călătoriilor, această pătură deosebită va aduce o notă de eleganță și confort în decorul tău.

Beneficiind de calitățile lânii naturale, pătura dublă lână alpaca/merinos gri nu doar îți va oferi o senzație plăcută și căldură, ci și te va proteja împotriva alergiilor și a microorganismelor nedorite. Lâna naturală este rezistentă la acarieni și bacterii, asigurând astfel un mediu mai igienic și sănătos.

Alege această pătură dublă lână alpaca/merinos gri pentru a te înfășura într-un confort absolut și pentru a beneficia de toate avantajele oferite de lâna naturală de alpaca și merinos. Este un produs durabil și rafinat, ideal pentru a aduce un plus de căldură și stil în casa ta.

Detalii

SKU
6427191006170
Brand
Culoare
Gri
Material
Lana alpaca/merinos
Recomandari de intretinere
Mod de întreținere: Lâna naturală are calitatea de antimurdărie. Murdăria nu poate pătrunde în fibrele de lână, datorită lanolinei. Praful dintre fibre se poate elimina foarte ușor, prin scuturarea produsului. Pentru a readuce prospețimea inițială este suficient scuturarea și aerisirea produsului într-un loc răcoros și ferit de soare. Prin urmare nu se recomandă spălarea produselor de lână foarte des. Este recomandat curățarea produsului în curățătorii profesionale. În cazul în care doriți curățarea acasă, vă rugăm să aveți în vedere și să respectați instrucțiunile de mai jos. Spălare manuală: La acest produs este ideală spălarea manuală, la temperatura maximă recomandată de 30 °C . În timpul clătirii trebuie să reduceți treptat temperatura apei pentru a preveni scurtarea și deformarea. Ulterior este suficient să stoarceți delicat și să uscați în poziție orizontală pentru a preveni alungirea materialului. Spălare în mașina de spălat: Recomandăm spălarea exclusiv cu programul pentru lână care spală delicat. Utilizați numai detergenții delicați pentru lână atât la spălare manuală cât și la cea automată. Uscare: Nu uscați produsul aproape de sursele de căldură. În cazul în care sursele de căldură depășesc temperatura de 30 °C, (ceea ce se întâmplă de obicei) și apa din haine trece de 30 °C, produsul se va deteriora la fel ca și în cazul spălării inadecvate. Nu utilizați balsam de rufe! Atenție! Spălarea în apă caldă (peste 30 °C) și spălarea în mașina de spălat la program lung, va deteriora produsul care se poate astfel scămoșa și micșora. Nu se iau în considerare reclamațiile pentru defecțiuni apărute ca urmare a nerespectării instrucțiunilor de mai sus.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza o recenzie