Patura dubla lana alpaca/merinos, grafit

TextiliaWool
81990 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
TextiliaWool
Dimensiune: 140x200 cm
Cod produs - SKU 6427191004473
Disponibil in 10-15 zile lucratoare de la comanda

Descriere

Pătura realizată din două straturi de țesătură din lână merinos și alpaca, 100% naturală cu certificare internațională Woolmark. Pătura are două fețe: una de culoarea grafitului (gri închis) și cealaltă de culoare albă cu un model grafic vegetal, inspirat din natură.

Pătura cu model grafic-vegetal poate fi folosită atât ca și cuvertură, cât și pentru învelit creând o ambianță ce te transpune într-un mediu natural, relaxant și liniștitor. Este ușor de asortat, moale și foarte rezistentă. Gradul de încălzire este mediu fiind potrivită pentru zile de toamnă sau primăvară mai friguroase. Lâna are capacitatea de a regla temperatura corpului, menținându-l la o valoare constantă și asigurându-ți confortul de care ai nevoie. Materialele sunt 100% naturale și lasă pielea să respire ușor.

Pătura realizată din două straturi de țesătură din lână merinos și alpaca, 100% naturală cu certificare internațională Woolmark. Pătura are două fețe: una de culoarea grafitului (gri închis) și cealaltă de culoare albă cu un model grafic vegetal, inspirat din natură.

Pentru că la fabricarea produselor noastre se utilizează lână naturală ce poate avea un ușor miros specific, vă recomandăm să aerisiți produsul înainte de utilizare.

Detalii

SKU
6427191004473
Brand
Culoare
Natur/Grafit
Material
Lana alpaca/merinos
Recomandari de intretinere
Mod de întreținere: Lâna naturală are calitatea de antimurdărie. Murdăria nu poate pătrunde în fibrele de lână, datorită lanolinei. Praful dintre fibre se poate elimina foarte ușor, prin scuturarea produsului. Pentru a readuce prospețimea inițială este suficient scuturarea și aerisirea produsului într-un loc răcoros și ferit de soare. Prin urmare nu se recomandă spălarea produselor de lână foarte des. Este recomandat curățarea produsului în curățătorii profesionale. În cazul în care doriți curățarea acasă, vă rugăm să aveți în vedere și să respectați instrucțiunile de mai jos. Spălare manuală: La acest produs este ideală spălarea manuală, la temperatura maximă recomandată de 30 °C . În timpul clătirii trebuie să reduceți treptat temperatura apei pentru a preveni scurtarea și deformarea. Ulterior este suficient să stoarceți delicat și să uscați în poziție orizontală pentru a preveni alungirea materialului. Spălare în mașina de spălat: Recomandăm spălarea exclusiv cu programul pentru lână care spală delicat. Utilizați numai detergenții delicați pentru lână atât la spălare manuală cât și la cea automată. Uscare: Nu uscați produsul aproape de sursele de căldură. În cazul în care sursele de căldură depășesc temperatura de 30 °C, (ceea ce se întâmplă de obicei) și apa din haine trece de 30 °C, produsul se va deteriora la fel ca și în cazul spălării inadecvate. Nu utilizați balsam de rufe! Atenție! Spălarea în apă caldă (peste 30 °C) și spălarea în mașina de spălat la program lung, va deteriora produsul care se poate astfel scămoșa și micșora. Nu se iau în considerare reclamațiile pentru defecțiuni apărute ca urmare a nerespectării instrucțiunilor de mai sus.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza o recenzie