Banda magnetica de protectie pentru genunchi

TextiliaWool
6999 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
TextiliaWool
Cod produs - SKU 6427191000185
Disponibil in 7-10 zile de la comanda

Descriere

Bandă magnetică de protecție pentru genunchi realizată din lână naturală, de culoare maro, cu sistem ajustabil de prindere cu arici. Are dimensiunea de 25x40cm și este potrivită pentru circumferințe de 40-65cm. Magneții, amplasați în interior, completează efectele benefice ale lânii asupra organismului.

Majoritatea persoanelor se confruntă pe parcursul vieții, măcar o dată, cu dureri la nivelul genunchilor. Acestea au o varietate de cauze și intensitatea durerii poate varia. Indiferent care este cauza acestor probleme, genunchii au nevoie de protecție și tratament. Banda magnetică de protecție realizată din lână naturală și prevăzută cu magneți în interior, te va ajuta să calmezi durerile și inflamațiile. Lâna va încălzi zona și va îmbunătății circulația sangvină, iar magneții vor ajuta la relaxare, accelerând vindecarea. Banda contribuie eficient la refacerea articulației și musculaturii genunchiului.

Detalii

SKU
6427191000185
Brand
Culoare
Maro
Material
Lana camila/merinos
Recomandari de intretinere
Mod de întreținere: Lâna naturală are calitatea de antimurdărie. Murdăria nu poate pătrunde în fibrele de lână, datorită lanolinei. Praful dintre fibre se poate elimina foarte ușor, prin scuturarea produsului. Pentru a readuce prospețimea inițială este suficient scuturarea și aerisirea produsului într-un loc răcoros și ferit de soare. Prin urmare nu se recomandă spălarea produselor de lână foarte des. Este recomandat curățarea produsului în curățătorii profesionale. În cazul în care doriți curățarea acasă, vă rugăm să aveți în vedere și să respectați instrucțiunile de mai jos. Spălare manuală: La acest produs este ideală spălarea manuală, la temperatura maximă recomandată de 30 °C . În timpul clătirii trebuie să reduceți treptat temperatura apei pentru a preveni scurtarea și deformarea. Ulterior este suficient să stoarceți delicat și să uscați în poziție orizontală pentru a preveni alungirea materialului. Spălare în mașina de spălat: Recomandăm spălarea exclusiv cu programul pentru lână care spală delicat. Utilizați numai detergenții delicați pentru lână atât la spălare manuală cât și la cea automată. Uscare: Nu uscați produsul aproape de sursele de căldură. În cazul în care sursele de căldură depășesc temperatura de 30 °C, (ceea ce se întâmplă de obicei) și apa din haine trece de 30 °C, produsul se va deteriora la fel ca și în cazul spălării inadecvate. Nu utilizați balsam de rufe! Atenție! Spălarea în apă caldă (peste 30 °C) și spălarea în mașina de spălat la program lung, va deteriora produsul care se poate astfel scămoșa și micșora. Nu se iau în considerare reclamațiile pentru defecțiuni apărute ca urmare a nerespectării instrucțiunilor de mai sus.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza o recenzie